(+45) 97 12 32 88 info@Herning-Pengeskabsfabrik.dk

Nøgleboks

Nøgleboks med kode til hjemmet

Mange danskere har et sæt ekstranøgler til fx bil, båd, cyklen eller sommerhuset. Med en nøgleboks med kode og plads til en eller flere af disse, så får du ikke kun en tryghed i at vide hvor de er, men du får også en sikkerhed. Vores nøgleskab HN64E har nemlig en elkodelås, så du nemt kan tilgå dine opbevarede nøgler, når du har lyst.

Tyven går efter dine bilnøgler

Hvis indbrudstyven kommer på besøg, så er der en tendens til, at denne vil gå direkte efter dine nøgler – og især dine bilnøgler. Moderne biler er robust byggede og har en høj sikkerhed, så de er derfor svære at bryde ind i for tyven. Derfor kan tyven finde på at gå målrettet efter bilnøglerne, da disse jo er en indgang til ikke kun bilen men også dens indhold.

Få et overblik over nøglerne med en nøgleboks med kode

Med et nøgleskab kan du opbevare dine nøgler sikkert. Vores nøgleskab HN64E har plads til 64 nøglekroge, og krogrækkerne er desuden flytbare. Det smarte ved vores nøgleskab er, at det kan boltes fast i ryggen, så den bliver umådelig svær at stjæle. Nøgleskabets relativ høje vægt i forhold til størrelsen afspejler, at der er tale om en særdeles solid konstruktion. Med en størrelse på 80x120x65mm passer nøgleskabet nemt ind lige præcis det sted i boligen, hvor du finder det praktisk. Vores nøgleskabe er ikke godkendte til virksomhedsbrug, men de egner sig fint til privatpersoner.

Undgå ”nøglen-under-dørmåtten”

Hos Herning Pengeskabsfabrik har vi også nøglebokse, som sælges a 3 stk. Både private og virksomheder kender til den situation, hvor man lige har lagt husnøglen eller firmanøglen under måtten eller i en krukke. Selvom det umiddelbart har fungeret hidtil, så er der altid en risiko for, at uvelkomne gæster får nys om det Derfor kan man øge sikkerheden med en nøgleboks, hvor man kan lægge sin nøgle i. En nøgleboks kan indstilles til sin helt individuelle kode og kodelås, hvorved man kan tilpasse boksen til forskellige besøgende/gæster. Med en nøgleboks kan man eksempelvis også lukke håndværkere eller børnepassere ind, uden at man selv behøver at overrække dem nøglen personligt.

Læs mere om vores nøgleskabe til bilnøgler her.

  Udvendig Indvendig
Højde: 365 mm -
Bredde: 345 mm -
Dybde: 140 mm -
     
Vægt: 11 kg  

HN64E Nøgleboks med kode (el)

64 nøglekroge på flytbare krogrækker!
Et helt igennem solidt nøgleskab, til anvendelse hvor et Skafor godkendt skab ikke er påkrævet.  Skabenes solide konstruktion kan bedst “aflæses” på deres vægt.

Der er 4 bolthuller i skabsryg. Importvare.  Aflåsning: Elkodelås.  Pris 2.995,00 kr excl. moms

  Udvendig Indvendig
Højde: 167 mm -
Bredde: 330 mm -
Dybde: 80 mm -
     
Vægt: -  

Trio 1 Nøgleudlevering

Nøgleudlevering efter fyraften – det kan ske med en TRIO 1 løsning. 3 Nøglebokse hver sin kode & kodelås, monteret på 4,0mm galv. beskyttelse plade.

Denne løsning har IKKE nogen godkendelse, men der lavet som et bedre alternativ til “nøglen ligger på højre forhjul”  Hver nøgleboks måler: 80x120x65 mm  Pris 2.570 kr excl moms

  Udvendig Indvendig
Højde: 175 mm -
Bredde: 175 mm -
Dybde: 100 mm -
     
Vægt: -  

HN175 Nøgleboks

Nøgleboks til åbning via adgangskontrol
Magnetlås medfølger ( ej monteret)

12/24v DC m tilbagemelder (6417441)
Pris: 2.295 kr.  Excl. moms

Print Friendly, PDF & Email
Herning Pengeskabsfabrik A/S