(+45) 97 12 32 88 info@Herning-Pengeskabsfabrik.dk

Værdiskab

Værdiskabe

Man kan gøre mange ting for at forebygge indbrud. Men hvis man alligevel bliver udsat for et, så er det en rigtig god idé at have et værdiskab. Selvom man måske ikke har kunnet holde tyven ude, så har man i det mindste haft indflydelse på, hvad tyven har haft adgang til.

Med et fastboltet værdiskab kan man effektivt nedsætte risikoen for, at indbrudstyven får fat på penge, computer, tablet, smykker, pas eller andre værdidokumenter. Vores værdiskab er såkaldte ikke-godkendte modeller, som egner sig til private husholdninger, da de ikke opfylder lige så skarpe krav som værdiskabe til erhvervsvirksomheder.

Gør livet surt for indbrudstyven

Med et værdiskab har en simpel indbrudstyv stort besvær med at få adgang til værdigenstande. En tyv har oftest kort tid til at arbejde i, og hvis en opgave virker som en for stor mundfuld, så er tyven mere tilbøjelig til blot at indsamle andre og mindre værdifulde genstande.

Hos Herning Pengeskabsfabrik har vi blandt andet modellen HP1, som er et dobbeltvægget sikringsskab med brandisolering. Til alle vores værdiskabe medfølger en pengeskabslås med to nøgler, hvilket giver en større fleksibilitet Derudover kan værdiskabene boltes fast i bunden og ryggen, så de bliver nærmest umulige for tyven at tage med. Begge vores værdiskabe har godkendelsen EN14450 S2.

Begræns følgerne af et indbrud

Hvis uheldet er ude, så kan man begrænse følgerne med et værdiskab. Med et værdiskab kan du gemme de vigtigste ting, som er svære at erstatte. Familiebilleder, elektronik og værdidokumenter kan opbevares sikkert i et værdiskab, hvis robusthed og sikkerhed fornemmes ud fra dets tunge vægt i forhold til størrelsen. Vores værdiskab HP2 rummer desuden en hylde, som gør det nemt at organisere og holde overblik. Hermed er det let at overskue forskellige genstande såsom mapper, dokumenter eller andet.

  Udvendig Indvendig
Højde: 330 mm 255 mm
Bredde: 450 mm 375 mm
Dybde: 380 mm 292 mm
     
Vægt: 38 kg  

HP1 værdiskab

Indbrud kan næppe forhindres, men hvad det stjæles ved indbrud har du indflydelse på. Et fastboltet skab, sikrer effektivt din pc, tablet, pas – altså ting som tager tid at få gentableret. Den simple indbrudstyv har ingen chance med dette skab, skaderne ved indbrud begrænses derfor.
Aflåsning: Pengeskabslås m 2 nøgler – Godkendelse: EN14450 S2
Pris: 2.395 excl. moms / 2.995 kr incl.moms
Er forberedt for fastboltning 2 x bund & 2 x ryg

  Udvendig Indvendig
Højde: 520 mm 410 mm
Bredde: 405 mm 300 mm
Dybde: 440 mm 300 mm
     
Vægt: 55 kg  

HB70 værdiskab

Bedre plads til eks familiens foto´s, pas, smykker – med andre ord, når du ikke kan forhindre indbrud, så kan du med et HB værdiskab påvirke følgerne af et indbrud.
Kan købes for 3995,00 kr excl. moms
Brandsikring: 60P

Aflåsning: Elektronisk kodelås

Er forberedt for fastboltning ( 2 stk i skabets bund)

Print Friendly, PDF & Email